Rejseinspiration

Rejseinspiration

Arbejdsophold

ICYE arrangerer ophold af op til 12 måneders varighed i stort set hele verden:

Mellemfolkeligt Samvirke arrangerer arbejdsophold i bla. Afrika, Asien og europæiske lande. Man kan deltage på et sprogkursus og derefter udføre frivilligt arbejde i forskellige projekter, fx om miljø:

Kirkens nødhjælp arrangerer volontørophold i Uganda/Tanzania, Zambia, Kirgisistan, Cambodja, Honduras og Guatemala. Som volontør bor man hos de lokale og arbejder med forskellige ulandsprojekter, fx hjælp til aids-ramte, undervisning af gadebørn, korruptionsbekæmpelse eller i flygtningelejre:

Dansk Rødekors ungdomsafdeling formidler ophold i udlandet:

AFS Interkultur's Community Service-program kan du komme til Asien, Afrika, Australien eller Latinamerika i 5-6 måneder:

EXIS arrangerer en lang række former for humanitært arbejde og miljøarbejde, hvor unge fra hele verden mødes, ofte i kombination med sprogskole. Nogle steder for du løn, andre ophold har frivillig karakter:

I-TO-I er en verdensomspændende organisation der arrangerer frivilligophold og mange andre rejseformer. De tilbyder bl.a. også at uddanne lærere til undervise  i English as a foreign language og bagefter hjælpe med at skaffe job:

Creative Corners henvender sig til frivillige, der har lyst til at prøve kræfter med en lidt anderledes type frivilligt arbejde. Så hvis du kan spille guitar, jonglere, danse, male eller lave andre ting, som kan bidrage til eksempelvis at opføre et skuespil i en Boliviansk børnehave, undervise nicaraguanske kvinder i fotografering eller plante en have i Peru, så er du lige i målgruppen. Creative Corners er en almennyttig frivillig organisation, som ønsker at fremme frivilligt arbejde inden for den kulturelle verden:

Up with people tilbyder 18-29 årige med en gymnasial uddannelse at besøge 19 forskellige byer fordelt på 3 kontinenter. Programmet består af uddannelse i lederskab, interkulturel kommunikation, flerkulturelt gruppearbejde, frivilligt arbejde og meget andet. Rejsen varer 22 uger, og du vil i hver by blive indkvarteret i lokale værtsfamilier. Det ugelange ophold i hver by afsluttes med et show med sang og dans. Dog er sang-, og dansekundskaber intet krav:

Mellemamerika rejser laver bistands- og oplysningsarbejde i mellemamerika:

undefined

Danske rejsebureauer der formidler rimelige og spændende sprogrejser til hele verden

Hvis du drømmer om Spanien

Oversigt over anerkendte sprogskoler i Spanien + sprogskoler med dansk tilknytning: