Kommende elev

Kommende elev

Rybners Gymnasium i Grådybparken er et gymnasium fuld af liv. På gymnasiet, der blev renoveret/opført i 2013, studerer stx- og hhx-elever side om side, hvilket er med til at skabe et dynamisk studiemiljø, hvor mulighederne for at udvikle sig - personligt såvel som fagligt - er massivt til stede.

Vi har rammerne - og så er det ellers bare op til hver enkelt elev at involvere sig i udvalg, projekter og arrangementer - og ikke mindst sørge for at suge masser af viden til sig!

Rybners Almene Gymnasium er en moderne almendannende og studieforberedende skole.

I løbet af dine tre gymnasieår bliver du klædt på til at læse videre og til at deltage som borger i det demokratiske samfund.

Du lærer at arbejde sammen med andre og bruge jeres fælles viden til at løse virkelige problemer. Vi udbygger kontinuerligt samarbejdet med det lokale og regionale erhvervsliv, og det er noget, vi vægter højt på gymnasiet, da det er med til at gøre undervisningen spændende, afvekslende og virkelighedsnær.

Rybners Gymnasium er næsten udelukkende digitalt, hvilket vil sige, at du primært kommer til at arbejde med e-bøger og andet elektronisk materiale i stedet for fysiske bøger. Det har den fordel, at læreren kan tilpasse materialet, så klassen kan arbejde på flere niveauer samtidigt. 

IMG_9143-lille.jpg

Socialt miljø
Det sociale spiller en stor rolle på Rybners. Vi ved, hvor vigtigt det er med et godt sammenhold og en god atmosfære i det daglige. Derfor har Rybners Almene Gymnasium mange forskellige tilbud til vores elever ud over undervisningen.

IMG_9082-lille.jpg

Studiemiljøet lægger i høj grad op til kreative tanker og ideer, og i det hele taget er Rybners Almene Gymnasium et velfungerende gymnasium med stolte traditioner og tillige en central beliggenhed i forhold til Esbjergs brede udbud af kultur og sport. Med vores placering ved siden af Svømmestadion Danmark, biograf, fitness, stadion og skoven er du tæt på mange fritidsaktiviteter. Og kommer du til at bo på Grådyb Kollegiet, får du ikke mange skridt til gymnasiet! Vi tror på, at Tovværksgrunden, som gymnasiet ligger på, bliver et meget vigtigt knudepunkt i Esbjerg fremover og håber, at endnu flere tilbud vil komme til!

Rybners er uddannelser i centrum, tæt ved byen og tæt ved vand og skov. Du får de bedste faciliteter og bliver del af en stor og moderne skole med mange spændende tilbud.

Med en stx-eksamen er du sikret et stort udvalg af fremtidsmuligheder efter gymnasiet, og du har god tid til at finde ud af, hvad du vil senere hen. Der sker meget i løbet af din gymnasietid, og du vil måske få øje på helt nye muligheder eller opdage, at du har evner og interesser, du ikke kendte til tidligere.

Læs mere om Rybners Almene Gymnasium ved at klikke på brochuren:

STX folder preview